Elon Musk'tan Suyu Tamamen Temizleme Fikri

 Elon Musk geçtiğimiz günlerde Tayland'da mahsur kalan çocuklar için çaba göstermiş ve bununla takdir toplamıştı. Bu kez ise su kirliliği konusuna el atmaya karar verdi.


 Son günlerde Elon Musk kurucusu ve CEO'su olduğu şirketlerden çok kişi olarak konuşuluyor. Twitter'da takipçileriyle samimi muhabbetler kurup toplumsal konulara sessiz kalmıyor. Bu onun benzer kişilerden farklı olmasını sağlıyor.
 Elon Musk geçen gün Tayland'da katıldığı operasyonlardan sonra bir takipçisi sorduktan sonra su kirliliği ile ilgileneceğini söyledi




- Hey Elon. İnsanlar Michigan'daki Flint şehrine temiz su sağlamanın mümkün dahi olmadığını söylüyor. Öyle bir gücün yokmuş.



- Bunu bir söz olarak al: FDA verilerinin üzerinde su kirliliği olan her eve temiz su sağlanması için fon sağlayacağım. Şaka yapmıyorum.
 Elon Musk bu sözleri söz olarak bırakmayıp Flint'te yaşayanlara özel bir e-posta adresi açtı. Flint@x.com adresi üzerinden iletişim kuran ve evlerinde su kirliliği bulunan herkesin evlerine su filtresi taktıracağını söyledi. Amerika'da suyun temizlik standartlarını belirleyen FDA'ya göre Michigan eyaletinde yer alan Flint'te geçtiğimiz yılın ocak ayından beri su kirliliği var.


Yorum Gönder

0 Yorumlar